Luxe villa bouwen

Strak en modern of sierlijk en klassiek: bij de keuze voor de bouw van een luxe villa hoort een uniek ontwerp. Dat vereist een plan van aanpak door een uitvoerder met ervaring. Koudijs Aannemersbedrijf bouwt al meer dan vijftien jaar exclusieve, luxe villa’s in heel Nederland.

Exclusieve villabouw

Wij zijn de bouwspecialist voor exclusieve villabouw. Van onze nieuwbouw villa’s bestaan er geen tweede. Uw villa is enig in zijn soort, volledig aangepast aan uw specifieke woonwensen. Bij zo’n uniek bouwproces hoort een unieke benadering.

Ons bedrijf kenmerkt zich door aandacht voor kwaliteit, oog voor detail en samenwerking. Met eerlijk, reëel advies begeleiden wij u van tekentafel tot verhuizing. Indien gewenst, nemen wij zelfs een deel van de inrichting voor onze rekening. Wij vinden het namelijk uiterst belangrijk dat u het proces van idee tot woonhuis als een plezier ervaart.

Wooninspiratie op locatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwbouw villa? Bekijk onze bouwtrajecten online of laat u inspireren door onze referentieprojecten en maak een afspraak. Wij nemen u graag mee voor wat inspiratie op locatie.

IMG_1383.JPG

Vul uw eigen inhoud in.