Restauratie monument of boerderij

Wij blinken uit in unieke projecten. Het ene restauratieproces valt niet te vergelijken met het andere, want ieder gebouw is uniek. Bij de renovatie van een woonboerderij, oude hoeve of herenhuis staat één ding voorop: de waarborging van het authentieke karakter. Bij Koudijs Aannemersbedrijf is dat belang in veilige handen. Oog voor detail en kwaliteit kenmerken ons werk, evenals respect voor historische details. Iedere boerderij heeft namelijk zijn eigen charme, kenmerken en historie.

Deskundigheid, jarenlange ervaring en gedegen werkvoorbereiding liggen ten grondslag aan een efficiënt restauratieproces. Alvorens met plannen en cijfers te komen, krijgen wij graag een helder beeld van uw wensen en de mogelijkheden voor uw historische parel door deze met eigen ogen te bekijken.

Monument verbouwen

Daarbij hoeft comfort echter niet in te boeten. Door onze ambachtelijke werkwijze te combineren met nieuwe technieken en materialen is er ook bij het verbouwen van een monumentaal pand ter verbetering van het gemak veel mogelijk. Een complete restauratie en het in volle glorie herstellen van het historische pand is Koudijs Aannemersbedrijf niet vreemd, de combinatie van landelijk en modern evenmin. Oud en nieuw gaan hand in hand. Uw wensen staan centraal. 

Boerderij restaureren

Wilt uw uw woonboerderij of hoeve verbouwen, maar zijn je ideeën nog niet onderbouwd met tekeningen? Geen probleem, maak een afspraak voor advies op maat! Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie op te nemen en reële kansen en mogelijkheden te bespreken.

Wij hebben inmiddels vele boerderijen mogen restaureren, waarbij we nieuwe technieken en materialen combineren met een ambachtelijke werkwijze. Maatwerk staat centraal. Een eigen werkplaats voor de vervaardiging van kozijnen is daar een voorbeeld van. Al onze bouw- en renovatieprojecten hebben slechts één kenmerk: zij zijn allen uniek. Geen traject is hetzelfde, geen bouwplan komt overeen. Wij benaderen ieder pand met een unieke aanpak. Dat heeft ons in ons ruim vijftienjarige bestaan uitsluitend tevreden klanten opgebracht.

Bekijk ons werk online of nodig ons uit voor een kennismaking en maak een afspraak.

Vul uw eigen inhoud in.