Laat ons uw droomhuis bouwen

Die prachtige woonkeuken, bijzondere nis en enorme veranda: in gedachten heeft u uw droomhuis al twintig keer ontworpen, maar wellicht is het tijd om eens aan te schuiven bij een architect. Bouw uw droomhuis en laat Aannemersbedrijf Koudijs u ontzorgen!

Exclusieve woningbouw

Aannemersbedrijf Koudijs geeft uw droomhuis vorm. Wij zijn de bouwexpert op het gebied van exclusieve woningbouw, gespecialiseerd in villa’s en landhuizen. Van tekentafel tot inrichting: Aannemersbedrijf Koudijs staat u het gehele bouwproces terzijde met eerlijk advies, gebaseerd op jarenlange bouwervaring. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van de verwezenlijking van uw droomhuis.

In ons ruim vijftienjarige bestaan heeft Koudijs Aannemersbedrijf niet één keer hetzelfde huis gebouwd. Ieder huis heeft een uniek ontwerp en geen droom komt overeen. Daarom geloven wij in een unieke aanpak per traject. De realisatie van uw droomhuis betreft een eenmalige belevenis. Wij vinden het dan ook uiterst belangrijk dat het bouwproces zo plezierig mogelijk verloopt en garanderen een honderd procent klanttevredenheid.555

Referentie woonhuis Wageningen

exclusieve woningbouw wageningen
Eind 2008 hebben we drie aannemers aangeschreven, maar op basis van vooral vertrouwen en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit, hebben we de opdracht aan Koudijs gegund. De bouw is in alle opzichten voorspoedig verlopen, na een aanloop van ruim een jaar met de architect en gemeente, ging op 2 maart 2009 de eerste schop in de grond. Half november van hetzelfde jaar is het huis opgeleverd." Zowel Henk zelf als zijn medewerkers hebben in veel situaties goed meegedacht. De tekeningen en het bestek lieten weinig vraagtekens over, maar er blijven toch altijd belangrijke details over waarover tijdens de bouw overleg noodzakelijk is. Dit heeft voor ons zeer goed uitgepakt en heeft geleid tot een fantastisch eindresultaat!

M.B. van den Broek, Wageningen

Luxe woning bouwen? 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw droomhuis? Bekijk onze projecten online of breng een bezoek aan een van de door ons gerealiseerde villa’s of landhuizen en maak een afspraak.

Vul uw eigen inhoud in.