Nieuwbouw landhuis

Laat uw droom uitkomen met de nieuwbouw van een landhuis. Aannemersbedrijf Koudijs heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de realisatie van landhuizen en woonboerderijen. Al onze woningen hebben één ding gemeen: allen hebben een uniek ontwerp.

Landelijke woningbouw

Van romantische woonboerderijen tot strakke herenhuizen: Koudijs Aannemersbedrijf heeft in de loop der jaren de uitwerking van ontwerpen in diverse stijlen verzorgd. De nieuwbouw van een woonboerderij of landhuis gaat niet over één nacht ijs. Vertrouwen en een goed gevoel achten wij dan ook uiterst belangrijk. Dat ziet u terug in ons plan van aanpak. Helderheid gedurende het bouwproces staat voorop en dat uit zich in één aanspreekpunt: Aannemersbedrijf Koudijs.

FB_IMG_1507284742556

Klassieke nieuwbouw: woonboerderij of landhuis

Voor de nieuwbouw van een klassieke woonboerderij of landhuis is veelal een traditionele bouwwijze gewenst. Onze werkwijze kenmerkt zich door ambachtelijkheid in combinatie met nieuwe technieken en materialen. Met oog voor detail en kwaliteit werkt Koudijs Aannemersbedrijf toe naar een verbluffend eindresultaat. Wij denken het hele bouwtraject met u mee, waarbij maatwerk het kernwoord vormt. Een eigen werkplaats voor de productie van kozijnen is daar een voorbeeld van.

Vul uw eigen inhoud in.